Ramirent logo
Bild på byggarbetare

För oss på Ramirent handlar allt om att dela

Förutom att du kan dela byggmaskiner med oss, delar vi mer än gärna med oss av våra kunskaper. Det gör vi genom våra medarbetare, tjänster och genom Ramirentskolan. Vi delar även med oss av vårt engagemang och sist men inte minst delar vi din glädje när du lyckas med ditt projekt. Välkommen till Ramirent så delar vi en kopp kaffe och berättar mer!

Hyra byggmaskin

Dela maskiner med oss

Att vara många som delar på samma byggmaskiner, bodar och utrustning gör det enklare att bygga hållbart. Det är därför det är smart att hyra! När du delar maskiner med oss är dessutom hela 85 procent av våra produkter helt fossilfria. Det är även ofta mer kostnadseffektivt att hyra maskiner istället för att äga egna. Det är därför vi gillar att dela!

Vårt utbud av hyrmaskiner
Ramirents tjänster

Ta del av våra tjänster

På Ramirent har vi flera tjänster och digitala verktyg som hjälper dig att effektivisera ditt byggprojekt och skapa säkrare, mer energisnåla och mer välplanerade arbetsplatser.

Ta del av våra tjänster och digitala verktyg här!
Bild dela kunskap

Dela kunskap med oss

Att dela information och kunskap är något som vi på Ramirent gillar. Du kan alltid be om råd från våra säljare eller ute på kundcenter. Dessutom har vi Ramirentskolans nästan 100 olika utbildningar. Där delar vi med oss av kunskap kring hur du jobbar säkert oavsett om det handlar om tuffa lyft, arbete på hög höjd eller heta arbeten. Vi delar gärna med oss av den kunskapen!

Boka utbildning här
Bli en del av Ramirent

Bli en del av oss

Ramirent finns på nästan 100 platser runt om i Sverige – från norr till söder! Vill du bli en del av oss? Vi är närmare 1000 medarbetare som jobbar med allt från att ta hand om och hyra ut maskiner på våra kundcenter, till att utveckla nya smarta digitala tjänster, ge service till våra kunder, utveckla våra medarbetare, sköta ekonomi och marknadsföring och allt annat som behövs på ett företag!

Nyfiken på att bli en del av oss?