Ramirent logo
Mikaela Lundqvist framför lift

Mikaela Lundqvist – ny kommersiell chef på Ramirent

Publicerad 5 juni 2023

Från och med 1 juni är Mikaela Lundqvist ny kommersiell chef på Ramirent, med ansvar för sälj, marknad, affärsutveckling, Den temporära fabriken och Ramirentskolan.

Mikaela Lundqvist är civilingenjör i botten, men har även arbetat som managementkonsult. Närmast kommer hon från vårdbolaget Attendo, där hon hade ansvar för sälj- och affärsutvecklingen för den skandinaviska verksamheten.

– Med min bakgrund som civilingenjör och ett stort intresse för sälj och management, hoppas jag kunna bidra till att utveckla Ramirents affär ytterligare. Jag uppskattar Ramirents fokus på att vara nära marknaden genom att ha lokala kundcenter över hela Sverige, säger Mikaela Lundqvist.

På Ramirent blir Mikaelas roll att utveckla den kommersiella affären:

– Mitt främsta mål är att snabbt sätta mig in i och förstå våra kunders olika utmaningar för att se hur vi tillsammans kan arbeta smartare och enklare, för att erbjuda våra kunder den bästa servicen. Vårt främsta fokus ligger på att lyssna och förstå våra kunder, därefter anpassa våra erbjudanden, för att bygga starka och långsiktiga samarbeten.

Mikaela tillträdde den nya rollen 1 juni och kommer att ingå i den svenska ledningsgruppen.

– Med Mikaelas erfarenhet att driva försäljning parallellt med affärsutveckling och prisstrategi på storbolag, är hon ett fantastiskt tillskott till vår verksamhet. Dessutom ser jag fram emot att Mikaela kan komma in med nya tankar och synsätt samt bidra till att lyfta vårt erbjudande, säger vd Johan Färm.

Presskontakt
Johanna Bonthron
Johanna Bonthron

Marknads- och kommunikationschef

johanna.bonthron@ramirent.se+46 704 54 36 59