Ramirent logo
Bild från kontor

Ramirent får nytt kundcenter i Uppsala

Publicerad 22 jan. 2024

Ramirent har tecknat ett 10 årigt hyresavtal med Stadsnyckeln gällande ett nytt kundcenter i området Östra Fyrislund i Uppsala. Fastigheten är under byggnation och beräknas stå klar till oktober 2024. I linje med Ramirents hållbarhetsarbete kommer byggnaderna vara miljöcertifierade.

– Vi har varit med från start med Stadsnyckeln när det kommer till utformning av våra nya lokaler och får nu en modern anläggning utformat för vår verksamhet, som vi är väldigt nöjda med, säger Andreas Larsson kundcenterchef på Ramirent.

Fastigheten som kommer att inhysa butik, kontor och verkstad samt en uppställningsyta för bland annat uthyrning och uppställning av liftar och maskiner, kommer att ersätta det befintliga kundcentret i Uppsala Syd. Den nya placeringen i Östra Fyrislund kommer förenkla logistik och transporter samt möjliggöra en enklare kontaktväg med Ramirents kunder och samarbetspartners.

– Vi är glada att kunna uppföra och bli långsiktig ägare till Ramirents nya anläggning i Östra Fyrislund. Byggnaderna uppförs i enlighet med reglerna för BREEAM-SE och miljöcertifieras, säger Andreas Eneskjöld, ägare av Stadsnyckeln

Anläggningen beräknas stå klar under tidig höst 2024 och flytt av kundcenter påbörjas första kvartalet 2025.

Presskontakt
Johanna Bonthron
Johanna Bonthron

Marknads- och kommunikationschef

johanna.bonthron@ramirent.se+46 704 54 36 59