Ramirent logo
Johnnie och Mattias

Ramirent levererar utrustning till populära Stugdrömmar

Publicerad 21 maj 2024

I höstens säsong av populära programmet Stugdrömmar, finns Ramirent på plats med verktyg och maskiner! Som samarbetspartner kommer Ramirents olika kundcenter att supporta med allt från maskiner och verktyg till elkablar och bodar. Och produktionen är redan igång.

Under vår och sommar kommer Sveriges hantverkarduo Mattias Särnholm och Johnnie Krigström att resa genom Sverige för att hitta smultronställen som är i behov av renovering. Dessutom kommer inredningsexperten Gustav Ovland och Frida Wanselius, känd från Roomservice, att slå följe vid inspelningarna.

- Det är superkul att återigen vara ute på vägarna och hjälpa folk med deras stugor. Denna säsong kommer vi lägga ännu mer fokus på själva fixandet och inredning av stugorna vi besöker säger, Johnnie Krigström.

Ramirent bidrar med den utrustning som behövs för den specifika stugan som ska fixas och flera av kundcentren runt om i landet kommer bli engagerade.

- Det känns jätteroligt att vi blivit tillfrågade om ett samarbete, där vi levererar utrustning till programmet. Det ger oss fin exponering, samtidigt som det är ett roligt projekt för de av våra kundcenter som blir involverade, säger Johanna Bonthron, marknadschef på Ramirent.

Den nya säsongen av Stugdrömmar har premiär i höst på Kanal 5 och på streamingplattformen Max.

Marknad- och kommunikationschef
Johanna Bonthron
Johanna Bonthron

Marknads- och kommunikationschef

johanna.bonthron@ramirent.se+46 704 54 36 59