Ramirent logo
Bild Johanna Bonthron

Ramirent rekryterar marknadschef från tech-bolag

Publicerad 24 jan. 2024

Johanna Bonthron är ny marknads- och kommunikationschef på Ramirent sedan mitten av januari. Hon kommer senast från tech-bolaget Norban, men har även erfarenhet från bygg- och fastighetsbranschen genom olika roller på HSB Södertörn och Serneke.

Johanna har en bakgrund inom såväl försäljning som marknad. Senast kommer hon från start-up och techbolaget Norban, där hon var ansvarig för att bygga upp ett nytt affärsområde. Dessför innan har hon arbetat som chef för försäljning och marknad på HSB Södertörn och som sälj- och marknadsansvarig på Serneke.

– Johannas bakgrund, tillsammans med hennes intresse för ledarskap, utveckling och laganda kommer att bli en stor tillgång för oss. Vi ser också att hennes erfarenheter av både marknad och sälj är viktiga för hur vi når ut till våra kunder på ett effektivt sätt, säger Mikaela Lundqvist, kommersiell chef på Ramirent.

Sin nya roll tillträdde Johanna den 15 januari och hon ser fram emot att bidra till att Ramirent tar ytterligare kliv framåt på marknaden.

– Det ska bli jätteroligt att helhjärtat få fokusera på marknad och kommunikation i ett företag som, trots många år på marknaden, har en högst aktuell och hållbar affärsidé. Ramirent är ett bolag med mycket vilja och framåtanda, vilket känns väldigt spännande. Jag vill även bidra till att våra kunder och samarbetspartners får känna den värme och välvilja som finns inom Ramirent, säger Johanna Bonthron, ny marknads-och kommunikationschef på Ramirent.

Johanna efterträder Catharina Jevrell, som var marknads-och kommunikationschef på konsultbasis och som nu fortsätter som vd på BoxStrat Communication AB.