Ramirent logo
Byggarbetare är på väg att gå in i en byggbod

Bodetablering

Skaffa en flexibel lösning för ditt företag med bodar från Ramirent.

Är du i behov av extra utrymme eller en flexibel lösning för ditt företag? Då har vi svaret för dig! På Ramirent erbjuder vi ett omfattande utbud av bodar som kan anpassas efter dina specifika behov. Med våra högkvalitativa och moderna lösningar kan du skapa den perfekta arbetsmiljön för ditt företag.

Varför välja bodar från Ramirent? Här är några fördelar:

  1. Flexibilitet och anpassningsbarhet: Våra bodar är flexibla i sin konstruktion och kan anpassas för att möta dina unika behov. Oavsett om du behöver extra kontorsutrymme, tillfällig förvaring eller modulära byggnader för ditt projekt, kan vi skapa en skräddarsydd lösning som passar just dig.
  2. Hög kvalitet och hållbarhet: Vi erbjuder enastående kvalitet och hållbara bodar som är byggda för att klara av olika väderförhållanden och användningsområden. Våra produkter är tillverkade av robusta material för lång och trygg användning.
  3. Mångsidighet: Våra bodar kan användas för olika ändamål, inklusive arbetsplatser, tillfälliga kontor, byggarbetsplatser, förvaring av utrustning och mycket mer. Oavsett vilken bransch du verkar inom, kan vi erbjuda en lösning som passar dina behov och specifikationer.
  4. Proffsig projektering och säker etablering: Våra team för bodetableringar hjälper dig som kund med alla underlag för bygglov och brandskyddsplanering. De garanterar också en säker etablering med arbetsmiljön som högsta prioritet, allt för att du ska kunna slappna av och fokusera på dina uppdrag.
  5. Support och service: Vårt dedikerade team av experter står alltid redo att hjälpa dig. Vi erbjuder rådgivning, teknisk support och underhållstjänster för att säkerställa att dina bodar fungerar optimalt under hela hyresperioden.

Ramirent är din pålitliga partner när det gäller bodar för ditt företag. Kontakta oss idag för att få mer information om vårt breda utbud av lösningar och hur vi kan hjälpa dig att hitta den perfekta lösningen för dina behov. Välkommen till Ramirent - din partner för flexibla och högkvalitativa bodar!

Blå arbetsbodar som står tillsammans under blå himmel

Klimatsmarta moduler

Bodetablering står för ca 40 procent av byggets elförbrukning. Det är en betydande del både ur ett ekonomiskt och miljömässigt perspektiv. Med våra klimatsmarta och välisolerade bodar hjälper du till att minska elförbrukningen. Ut över det erbjuder vi produkten Ecosolve, där vi hjälper våra kunder att få koll på energiförbrukningen och hitta områden där förbrukningen kan minska. Vi kan erbjuda flera tekniska och energieffektiva lösningar som värmeåtervinning, närvarostyrning av värme och belysning, med mera.

Beräkna miljöpåverkan med Ecosolve
Relaterade länkar
Kvinna och man i gula väster står och tittar ner på en tablet ute på en byggarbetsplats

Kontakt

Kontakta våra säljare

Kontakta våra säljare
Blå uppställda arbetsbodar ute på en bakgård

Produkt

Bläddra bland våra bodar

Till våra bodar