Ramirent logo
Byggarbetare i hiss

RamiConnect - Full koll på ditt hyresinnehav

Upptäck RamiConnect - din nyckel till en effektiv och hållbar maskinhantering. RamiConnect samlar all information om ditt hyresinnehav på ett och samma ställe. Med några enkla klick får du koll på din hyreskostnad per dag eller månad presenterat i detalj för dina pågående projekt. Du få även i realtid information kring var en maskin är, hur mycket koldioxid dina hyrda maskiner förbrukar och hur mycket de används. Med RamiConnect får du, utan kostnad, en helt ny dimension av kontroll över dina hyrda maskiner, samtidigt som du främjar hållbarhet och effektivitet. RamiConnect är enkelt att använda och kostnadsfritt när du hyr maskiner av Ramirent!

Översikt RamiConnect

Tydlig översikt och ekonomisk uppföljning.

Med RamiConnect får du en tydlig översikt över alla dina hyrda maskiner på en och samma plats. Du får även en tydlig redovisning över kostnader, både de som har fakturerats och som ska faktureras. Aldrig tidigare har det varit så enkelt att ha koll på din maskinpark och dina kostnader.

Skärmklipp användning

Få insikter om hur dina maskiner används i realtid.

I RamiConnect kan du se, i realtid, hur mycket dina hyrda maskiner används. Oavsett om maskinen har körts i två timmar eller två minuter, baseras rapporteringen på den faktiska driftstiden. Detta gör att du enkelt kan optimera användningen och säkerställa att de maskiner som hys används till sin fulla potential. Har du maskiner som inte har används på ett tag, då bokar du enkelt retur i plattformen.

Skärmklipp miljö

Svart på vitt hur mycket koldioxid dina hyrda maskiner förbrukar.

Eftersom du kan följa hur mycket en enskild maskin används, kan du i miljösektionen i RamiConnect få siffror på hur mycket koldioxid maskinen har förbrukat. På så sätt kan du påverka ditt projekts klimatpåverkan och se utfallet i realtid.

Översikt

All dokumentation på en och samma plats.

Med smidiga funktioner för inventering kontrollerar du snabbt att du har rätt mängd inhyrd utrustning på plats. Du har alla dokument som tillhör maskinerna samlat på en plats som t ex besiktningsprotokoll, CE-dokument och skyddsdokument. Om du har mer än du för tillfället behöver, bokar du lika enkelt retur och upphämtning i plattformen.

Hur får jag tillgång till RamiConnect?

RamiConnect är kostnadsfritt för dig som hyr maskiner hos Ramirent. För att logga in i RamiConnect behöver du ha ett giltigt kundnummer och bli upplagd som användare. Kontakta din ansvarige säljare eller någon av våra kundcenter så hjälper vi dig!

Vid support:

Tel: 010-152 02 00
E-post: kundservice@ramirent.se