Ramirent logo
RamiShare app hålls i handen av slutanvändare där personen står vid en lift

RamiShare - Dela liftar på byggarbetsplatsen

RamiShare är vår tjänst som gör det möjligt för flera olika aktörer på en byggarbetsplats att dela liftar med varandra. Ramirent upprättar ett digitalt uthyrningscenter på plats, där de olika aktörerna kan hyra liftar efter behov. Allt hanteras enkelt via appen RamiShare. Med RamiShare finns liftarna nära tillhands när de behövs och man betalar bara för tiden de används.

RamiShare i en telefon där användaren klickar i ett formulär

Hur fungerar det?

Så fungerar det: Vid större byggprojekt etablerar Ramirent ett digitalt, obemannat uthyrningscenter direkt på arbetsplatsen. Här finns alla de liftar som behövs till projektet utifrån det behov du som kund har. Via appen RamiShare kan de olika aktörerna hyra den lift de behöver, när de vill, genom bara ett klick. Man bestämmer själv när hyrperioden ska börja och sluta och betalar bara för tiden liften hyrs. Liften körs tillbaka till lift-/laddstation när den har använts klart och hyran avslutas direkt i appen. Innan returen är färdig genomgår manäven en checklista som säkerställer att maskinen är fullt funktionsduglig när den lämnas tillbaka. Att dela liftar genom RamiShare är både smidigt, smart för miljön och kostnadseffektivt!

Se vår film som visar hur du använder RamiShare

Fördelar med RamiShare

Det finns många fördelar med RamiShare • Du har alltid liftar nära till hands • Liftarna finns tillgängliga dygnet runt alla dagar i veckan • Det är kostnadseffektivt att dela liftar med andra • Du betalar endast för tiden liften används • Det är bra för miljön när liftarna kan nyttjas optimalt • Det behövs färre transporter av liftar till arbetsplatsen