Ramirent logo
Nordbygg

Välkommen till Ramirent på Nordbygg

Publicerad 12 apr. 2024

Den 23 till 26 april är det dags för Nordbygg på Stockholmsmässan i Älvsjö och Ramirent är på plats i monter B08:31. Vi ser fram emot dagar med givande samtal, härliga möten och snygga golfsvingar. Läs mer nedan vad som sker i montern.

Bild från Vasatorp

Testa svingen och vinn biljetter till Volvo Car Scandinavian Mixed!

Ta chansen och vässa svingen! Den 6-9 juni går Volvo Car Scandinavian Mixed på vackra Vasatorp i Skåne. Ramirent är stolt partner och levererar alltifrån maskiner, elkablar och ställningar. Varje dag kommer den som slår närmast flagg i vår golfsimulator att vinna två partnerbiljetter till Volvo Car Scandinavian Mixed på lördagen den 8 juni. (Vinnaren bekostar resa och boende)

Läs mer om Volvo Car Scandinavian Mixed här
RamiConnect

RamiConnect - Full koll på ditt hyresinnehav

Under hela Nordbygg kommer vi att visa vår nylanserade kundplattform RamiConnect. RamiConnect samlar all information om ditt hyresinnehav på ett och samma ställe. Med några enkla klick får du koll på din hyreskostnad per dag eller månad presenterat i detalj för dina pågående projekt. Du få även i realtid information kring var en maskin är, hur mycket koldioxid dina hyrda maskiner förbrukar och hur mycket de används.

RamiConnect
Bild från Ullna

Beat the pro

Varför inte utmana dig riktigt ordentligt och se hur du står dig mot ett tvättäkta pro på golfbanan. På onsdag den 24 och torsdag den 25 april står ett pro i vår monter mellan 11-15.

Fallskydd

Dags för en kurs eller utbildning? Boka under Nordbygg och få 40% rabatt!

Under Nordbygg har du möjlighet att boka en kurs eller utbildning till rabatterat pris. Kom till vår monter så berättar vi mer!

Ramirentskolan
Marknad- och kommunikationschef
Johanna Bonthron
Johanna Bonthron

Marknads- och kommunikationschef

johanna.bonthron@ramirent.se+46 704 54 36 59